Despre prieteni: F64

Când am F64 pentru prima dată eram un puțoi (adică -30). Aparatul meu Fuji mă exasperase într-un asemenea hal încât a făcut cunoștință cu peretele. A scăpat relativ ok, dar și-a rupt ușița bateriilor. Plus că făcea niște poze nașpa rău pe lumină puțină. CE să facă, i-a venit sorocul, cum ne vine tuturor. ântâmplător, eram în București și aveam o zi de aia atâââât de plictisitoare, de am luat la pas orașul în căutare de magazine foto. Vroiam doar să mă uit, cine se gândea că o să plece acasă cu un aparat. Când i-am găsit pe ei. Am deschis ușa și am intrat în paradis: aparate de milioane de feluri, lentile de care îți dorește suflețelul, filtre, rucsaci, genți, trepiede. Orgasmic de-a dreptul. De acolo am plecat cu D60-ul meu, primul aparat DSLR din viața mea. Și ultimul până acum :P.

ântre timp am F64 de zeci de ori. F64 m-au rebăgat în pită cu Sony-ul NEX VG10 pe care l-am luat la începutul anului ăsta de la ei. Și-a scos banii, stați liniștiți :D. Când am cumpărat ultimul obiectiv, un 16 de 3.2 fix, pentru camera video, am primit în pachețel și cardul de fidelitate. Nici dacă-mi trimitea BCR-ul un card doldora de bani i nu eram mai fericit. Azi-mâine trebuie să îi caut din nou, am nevoie de un trepied. Tot ce-mi mai doresc din prietenia mea cu ei? Să ajung să văd și noul magazin, după care pot să mor fericit.

Pentru următoarele 33 de ore și un pic, F64 are super reduceri la o grămadă de bunătățuri. Cheștii numa bune de pus sub bra pentru cei dragi. Au 10% reducere la toate aparatele foto. Dar la ce cred eu că va fi cel mai bun preț în perioada asta de reduceri și ce v-aș recomanda tuturor celor care doriți să deveniți profi pe video? Evident, la același Sony NEX VG 10. Este cea mai profi cameră pe care am ținut-o vreodată în mână și face niște chestii absolut uimitoare pentru o cameră de asemenea dimensiuni. Vă las mai jos două mostre. Gândiți-vă că ultima cameră folosită în condiții profi a fost un Sony Hi8. Acum 10 ani. Și o să vă dați seama de ce sunt atât de entuziasmat. Până mâine seară aveți tot timpul din lume să vă decideți cu ce vă puteți îmbunătăți viața foto/video. Campania de reduceri F64 a început în 10 decembrie la ora 0 și se va încheia în 11 decembrie la 23.59.