Despre haleala si cascat gura in Sibiu

Are tare mare dreptate prietenul Alexa. Suntem prea înverÅŸunați în ultima vreme ÅŸi prea numa cu tunurile pe tot ÅŸi toate. Åži sunt atâtea locuri faine de care uităm sau ne aducem aminte doar de necesitate. Ia să vedem, care pe unde îÅŸi pierde timpul.
Ca orice nehală, evident că mă începem lista cu haleala.
Kebabul de la turcii de lângă Dumbrava e demențial. O fi el 12 lei, dar vita e vită iar amestecul e nemaipomenit de bun. Doar lenea mă împiedică să nu o tai în fiecare zi până acolo. Ca situații de urgență, nici ÅŸaorma de la Simba nu e rea, mai ales acum că e ÅŸase lei. Când vine de-o zamă, pe Târgu PeÅŸtelui, parcă, restaurantul românesc îÅŸi face toți banii. Din nefericire pentru papilele mele gustative, rotiseria din Piața Mică a dat ortu. Pfiii, ce pui bun era acolo. Muzică populară ÅŸi apă minerală la sticlă de sticlă. Mă apucă poftele. Iar dacă e de miau-miau, deÅŸi n-am călcat acolo decât de două ori, la Hilton fac un biftec bestial. Ideal ar fi să mergeți cu cineva care să plătească el masa. Iar nocturn, evident după o beție, ÅŸi puiul rotisat de pe Vasile Aron îÅŸi face treaba.
De beute, după ce s-a închis tequilăria arăbească de pe Papiu Ilarian întotdeauna Oldies. DeÅŸi nici p-acolo n-am mai ajuns de mult ÅŸi probabil îmi duc dorul chelnerițele cu care jucam Twister praÅŸtie de beți pe la 3 dimineața. Pentru oameni cu program cuminte, cum am eu acuma, locurile de cafea sunt clasice. Fellini, pentru că e aproape de redacție ÅŸi de acolo iei pulsul a tot ce înseamnă justiție în Sibiul ăsta. Cred că sunt mai mulți avocați în Fellini decât în Tribunal. Iar apoi, GoIn e bătut în cuie. Nu e săptămână să nu dăm pe-acolo măcar pentru o cafea. ân special joia după conferința de presă de la Primărie. Dacă are cineva ciudă pe ziariÅŸti ÅŸi pune o bombă în GoIn joia pe la 11 jumate, vă garantez io că a doua zi nu mai apar vreo două ziare iar televiziunile o să dea reluări o bună bucată de vreme. Daaar, când am oaspeți, mai ales din ăia pe care vreau să îi impresionez, de fiecare dată îi duc la Cafe Wien. Mi se pare cea mai frumoasă cafenea din oraÅŸ ÅŸi, în plus, am un crush pentru chelnerița mignonă de acolo. Stați liniÅŸtiți, Moțoaca e ostenită ÅŸi prea ocupată cu copilul ca să vadă ce aberez io pe cilea :))

10 Comments