Concurs pentru balerinul din tine

Tovarăși! Cu ocazia celui de-al XXVVMLC congres Crocodilian, partidul vine cu o veste bună. Și anume cu niscaiva premii pentru activistul din tine.

Teatrul de Balet din Sibiu, partener de nădejde al blogului de față plănuiește un nou spectacol mumos foc, cum numai ei știu să facă. Spectacolul „Anotimpurile” va avea premiera în data de 27 februarie, la ora 19, la aceeași Casă de Cultură a Sindicatelor. Iar, în ultima vreme, mai toate premierele s-au jucat cu casa închisă. Prin urmare, pentru dragii mei cititori scot la mezat un bilet de două persoane la premiera spectacolului Anotimpurile. Și, pe lângă asta, pentru cei ce nu vor avea noroc din prima, încă patru bilete duble pentru spectacolul din data de 28 februarie, de la aceeași oră.

Modul de participare e simplu. Lăsați un comentariu la articolul acesta fie prin formularul Facebook fie în modul tradițional. Fiecare comentariu primește un număr, în ordinea afișării, tragem la sorți miercuri dimineață la ora 10 numărul câștigător pentru premieră și cele patru numere câștigătoare pentru spectacolul din 28, voi mergeți și vă distrați, eu adorm mulțumit că am făcut un bine și toată lumea e fericită. Gut? Băftoc și distracție faină.

Concursul s-a încheiat, cei doi participanți au câte un mail în inbox.

3 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *