Sa va stea in gat poporul

âncă o clasică în viață venită din partea demnilor urmași ai securiștilor. Ponta, ăsta, a luat tot ce e bun de la Iliescu, a mai condimentat cu nițele învățăminte de la Voiculescu și iată ce-a ieșit. Până acum presupun că toată lumea știe de raportul MCV. Bun-rău, complet-incomplet, băsist-pontist, nu mă interesează. Cum de fapt nu mă mai interesează nimic din ce se întâmplă politic. Dar asta m-a amuzat din cale afară. Nici nu s-a răcit bine mortul aruncat de Comisia Europeană în curtea Antenei 3 că vine expertul în manipulări, actual prim-ministru al României. Și ia priviți cum o dă el:

ân acord cu recomandările din cel mai recent raport privind Mecanismul de Cooperare ÅŸi Verificare, realizat de Comisia Europeană, doresc să remarc mai multe acțiuni care, susținute de publicația dvs., vin în totală contradicție cu recomandările pe care acest raport le face României:

-         ân primul rând, constat existența unei sistematice campanii în care se face presiune directă asupra justiției cu privire la decizia legată de suspendarea licenței unei televiziuni (OTV), în urma unei hotărâri a CNA. Această presiune constă în contestarea mai multor decizii, inclusiv hotărâri judecătoreÅŸti, prin catalogarea lor drept ilegale sau abuzive, în cadrul mai multor articole ÅŸi editoriale.

-         ân al doilea rînd, sesizez o presiune constantă la adresa unei instituții publice din România, Consiliul Național al Audiovizualului, care are drept scop contestarea activității ÅŸi deciziilor acesteia. Modul profund tendențios în care este prezentată activitatea unei instituții publice nu are nici o legatură cu sensul mesajului pe care România l-a primit din partea autorilor raportului privind MCV.

Astfel de campanii sunt contrare recomandărilor explicite pe care cel mai recent raport MCV le face la adresa României. Consolidarea statului de drept ÅŸi independența justiției sunt, aÅŸadar, din această perspectivă, încălcate ÅŸi subminate de acțiunea dvs. Consider că, tocmai în spriritul acestor recomandări, este de datoria mea să evidențiez prin poziții publice greÅŸeala pe care publicația dvs. o comite ÅŸi nu voi ezita să o fac nici în continuare, aÅŸa cum recomandă Comisia Europeană.

Adică, beeeeei, Evenimentu Zilei, tu nu realizezi că domnu Comisia Europeană vorbea de tine? Ia încetează! Cum adică te iei tu de CNA? Că e la liber doar pe CSM și Curtea Constituțională. Ia vezi!

Bă, deci securiștii ăștia tineri devin mai periculoși decât hienele alea bătrâne. Pe lângă că au vechea școală știu să folosească și internetul. Și auziți-l și pe colegul său de alianță dar nițel mai dobitoc:

Crin Antonescu: Mecanismul de Cooperare si Verificare al Comisiei Europene este „discutabil” si „lovit de caducitate„. Comisia Europeana vorbeste cu totul exagerat si sub influenta partizana despre campanii de hartuire la adresa unor judecatori

ân primul rând, bună dimineața, se vede că ați dormit emisiunile din ultimele 6 luni. Și în al doilea rând, cadu…ce? Să ne asigurăm că poporul nu pricepe nimic cât timp noi o ardem prețios. Hai, bă, că nu e toți atât de proști! Foto

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *