Fuck spoilers

Dacă mai aud o singură dată cuvântul spoilers îmi ies bube pe corp. Eu refuz să cred că am ajuns cu toții atât de bătuți în cap.

Prima categorie, ăia care știu mai mult. Ăia care au citit cartea, au văzut episodul în avans, s-au dus special în State ca să îl vadă cu 24 de ore înaintea fraierilor din țară și care trebuie musai să arate că-s cu cinci minute mai șmecheri. Frate. E foarte simplu. Dacă nu vrei să îmi strici surpriza, nu scrie. Când îți începi articolul cu „atenție, spoilere” e ca și cum te caci în gura mea. Tu, de fapt, îți inviți proprii cititori să nu citească un articol sau un post pe care l-ai scris. Sesizezi ironia?

A doua categorie, ăia afectații cărora li se sfârșește lumea. Mai bine îi lovești cu mașina decât să îi lovești cu un spoiler. Coaie, cu ce se schimbă viața ta dacă știi dinainte că deseară o să moară Jon Snow. Într-un film. Care e ficțiune. Știi, Jon Snow ăla nu există cu adevărat, e un actor care joacă un personaj. Și care el, actorul, e bine sănătos în vila lui din Malibu. Nu-i mort. Nu l-a înjunghiat Olly. Întrebarea mea este: știți pe careva care nu s-a mai uitat la episod pentru că i-a stricat altcineva surpriza?

Am impresia că mă învârt între niște copii care cred în unicorni. Portocalii.

Da băh, moare. O înjunghie Daario la beție. Cu un cuțit de bucătărie.

Red Waste- Rakharo is ahead of the game

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *