Când n-ai de lucru, îţi faci

ToarÅŸu Mazăre a defilat în uniformă de nazist la o prezentare de modă. Bag sama că scoate ca model mai mult decât din biznisurile de primar. NOT. E haiduc, ÅŸi e bandit, Mazăreeeee cel traaaaavestit. Dintre toate cele câte puteau să îi arunce în cârcă primarului de Constanța, s-au trezit unii să îl facă antisemit. Că di ce a purtat o uniformă nazistă ÅŸi a defilat în pas de gâscă. Ilegalul. Infractorul. Daaaa, cu asta l-ați băgat la bulău, că l-ați prins în uniformă. Restul potlogăriilor să le facem uitate.
Acu sincer, oameni de genul ăsta, când n-au de lucru îÅŸi fac. Retarzi ai Centrului pentru Combatarea Antisemitismului s-au simțit lezați de o prezentare de modă ÅŸi s-au apucat să facă gură. Penibil, dacă mă întrebați pe mine. A fost o prezentare de modă băăăăă. N-a făcut săpun din evrei ci s-a plimbat pe o scenă. Iar în Centrul acesta pot paria că nu mai e picior de victimă a Holocaustului care să fie chiar atât de oripilată de simpla prezență a unei uniforme.
Da, naziÅŸtii au comis orori de neînchipuit. Dar sunt o parte a istoriei mondiale moderne ÅŸi nu e cazul să îi aruncăm în uitare. Trebuie să învățăm ÅŸi ce a fost bun ÅŸi ce a fost rău. Åži chiar nu e cazul să ne purtăm ca niÅŸte domniÅŸoare cu fustița ridicată de vânt pentru o simplă paradă de modă. Ar mai lipsi acum ca Centrul pentru Monitorizarea lui James Bond să ceară condamnarea legumei de Constanța pentru că a purtat ilegal pistolul cu apă ÅŸi costumul cu papion. Come on…

Tags:
One Comment