CONCURSUL!!!

Adică, litere mari, trei semne de exclamare. CONCURSUL!!! După mintea mea puțin bolnavă și cu predispoziție spre… gagici, ăsta o să fie cel mai tare concurs al sezonului la Arena Platoș. Da, am văzut tineri snowboarderi experți în sărituri care mai de care mai complicate. Am văzut campionul mondial și campionul național la snowboard concurând unul împotriva celuilalt. Am organizat etapă de campionat național de Freestyle. Dar așa ceva… încă nu s-a mai văzut.

Miss Bikini mi se pare un titlu suficient de explicit pentru evenimentul ce va avea loc sâmbătă. Adică, e un concurs de frumusețe (dar și cu probe de îndemânare), pe pârtie, iar elementul surpriză, highlight-ul să îi zicem așa, va fi vestimentația concurentelor. Sau no, lipsa celor mai multe elemente din vestimentație. Cele mai frumoase, mai minunate, mai mirobolante și superbe schiorițe de pe o rază de 50 de kilometri în jurul Sibiului vin sâmbătă la Arena să ne arate tot ce au ele mai frumos. âmbrăcate în costum de baie sau (să sperăm) lenjerie provocatoare, frumoasele noastre se vor întrece într-un concurs de slalom. Juriul, Dani Oțil, Nicolle Stănese, Răzvan Marcu și Mitichi vor puncta o dată frumusețea concurentelor, apoi grația pe schiuri, iar din punctajele reunite în toate probele vom alege prima Miss Bikini Arena Platoș.

Nu știu despre voi, dar eu și dacă n-ar trebui să fiu acolo m-aș înființa. Chiar dacă nu schiez. Chiar dacă nu-mi place iarna. Chiar dacă urăsc frigul. Așa ceva nu se ratează…

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *