Nesimtitii de la Auto Parc Orange – partea a doua

Că tot m-a apucat pe mine microbul blogului utilitar, postul acesta cred că este cel mai bun scris pe brylu.ro. Nu e o creație nemaipomenită, nu e o scriitură de calitate ci o simplă povestioară, din pățaniile mele. L-am publicat în noiembrie 2010, la câteva zile după excursia la Satu Mare, în căutarea următoarei mașini. Astăzi, căutând pe Google „auto parc orange satu mare” articolul e al doilea, după pagina de prezentare a dealerului.

Un an și ceva mai târziu, postul a adunat 51 de comentarii. E o cifră mică raportată la comentariile de pe blogurile importante însă fiecare comentariu e la fel de valoros ca și postul în sine. Oamenii au schimbat păreri, au căutat răspunsuri la întrebările pe care le aveau și, în fapt, au demonstrat care este adevărata valoare a internetului. Pe internet nu poți minți. Nu poți ascunde căcatul sub preș. La un moment dat, adevărul va ieși la iveală. Pe un site, pe un blog, pe o notă de Facebook, cineva, cândva, va scrie care este adevărul. Iar alte zeci de oameni, sute și mai apoi mii, îl vor căuta și îl vor găsi. Iar tu, nemernic căcănar ce nici măcar acum nu iei în considerare o revizuire a atitudinii cu care faci afaceri, o să devii un biet vierme.

Va multumesc pt. acest blog fiindca probabil fara parerile voastre as fi stat pe ganduri ca macar sa verific masina asta la fata locului care mi-ar fi luat o zi si 800 km du-intors.

Cu articolul de care vă spuneam, un om a scăpat de un drum ostenitor și fără rezultat și de o potențială țeapă. Dă Doamne bloguri că poate așa, cândva, cumva, ceva se va schimba.

P.S. Am dat chiar acest articol exemplu, în emisiunea Raluca și Răzvan de aseară. Pun sus și emisiunea în curând, să vă râdeți. Foto

One Comment