Concurs: invitatii la concertul Grimus

Eu, sincer, nu-s prea fan de noul val al muzicii românești. Majoritatea formațiilor mi se par pueril de penibile, trupe de trend, fără nicio substanță, care vor dispărea pe cât de repede au apărut. Două trupe cam ies din tiparul ăsta, dintre care una mi-a devenit tare, tare dragă, și acilea zicem frumos de Grimus.

Cochiii ăștia revin la Sibiu, cu o nouă cântare de samă, de ziua națională a patriei mumă – care n-are nicio vină că e locuită – cu o lansare de album. Egreta pe numele său. Albumul, adică. Și dacă n-ar fi de ajuns că e concert Grimus, că e un nou album, concertul din 1 decembrie, de la ora 20:30 are și un alt element de maximă atractivitate. Tovarășu Sebastian Marcovici, greu încercat amic în tranșeele muncii comune, iese pentru prima dată pe scenă cu noua lui trupă. The Noise – a.k.a. Gălăgia cum i-au botezat-o amicii. The Noise cântă în deschiderea Grimus și transformă concertul ăsta într-un must.

Știți că mie nu-mi place să merg singur la cântări d-astea. Cinci dintre voi cu alți cinci la propria alegere vin la concertul Grimus din Music Pub dacă lasă un comentariu la acest articol. Adică, sunt cinci invitații de 2 persoane, dacă cineva n-a înțeles polologhia de mai sus. Hai cu comentatul, că Marcoviciu are nevoie de galerie ca să facă Gălăgieeeeeee!!!!

Later Edit: Și să mergă la concertul Grimus următorii: Diana Thema, Andrada Olariu, Cristi Corlaciu, Alexandra Feraru si Ovidiu Cobzaru, în ordinea de pe tricouri. Invitațiile vă așteaptă încă din seara asta la bar, în Music Pub. So, distracție faină. Io-s pas din motiv de viitoarea fiică, dacă înțelegeți ce vreau să zic 😀

16 Comments