O înnebunit UrâÅ£ica

Bă, deci ăsta era câine citav la cap. Adică no, mai făcea tâmpenii, mai trăgea câte un pipilic pe gresie, mai zdrobea un pix. 

DSC_0003 by you.

Ultima bătălie care ÅŸi-a luat-o a fost chiar după ce mi-a ros telefonul, telecomanda de la televizor ÅŸi CD-ul cu ultimele episoade din Anatomia lui Grey. Doi ÅŸlapi ÅŸi o înjurătură de mamă, să mă ierte Tănase. Azi mă duc ÅŸi io ca omu prin oraÅŸ cu treabă. Le las în casă, ca în fiecare zi. Credeam că le-a cuprins ÅŸi pe cele două bagaboante spiritul Crăciunului. 

AÅŸa că pe lângă brad, le-am lăsat ÅŸi un ornament frumuÅŸel pe masa din camera de zi. Săraca bunica a lucrat două zile la el. Avea clopoței, lumânărică, un cadouaÅŸ frumos lipit cu ceară, tot ce trebuie. Åži mă întorc acasă. Isuse Cristoase ÅŸi Maică Filofteie. Din instinct am plecat capul, să nu mă trăznească ÅŸi pe mine bomba care a căzut în cameră. Ceară peste tot, ace de brad în fiecare ungher, cablul TV piÅŸcat în câteva locuri. Tănase tremura ca varga. La cât de dăÅŸteaptă 

DSC_0001 by you.e, mă tot aÅŸtept să se prindă că n-o pun să plătească pentru tâmpeniile lu fi-sa. Urțica, în schimb, veselă ca o zi de primăvară. Mă-sa s-a refugiat rapid în dormitor, să nu fie de față la urgie. Norocu ei că am îmbătrânit. M-o fugărit prin toată casa de abia am apucat să îi trag un ÅŸlap pe costum. Åži o stat maglaoana ascunsă în bucătărie, aÅŸteptând să vină Simo acasă, să aibe pe cine să combine (evident că i-a mers). Priviți ÅŸi minunați-vă. O înnebunit Urâțica.

P.S. Nu vă mirați că postul ăsta e la categoria adopții :)). Glumesc bă, terminați cu glumele proaste. E tot Urâțica mea.

2 Comments