Basescu bate un copil

Si cu asta m-am asigurat de cel putin 200 de vizite in urmatoarele 24 de ore, ca din nou, a innebunit toata Romania. Succint, ca e tarziu:

  1. Sunt gata sa pariez ca filmul e fake. Privit frame cu frame e chiar o lipitura proasta, dupa umila mea parere de om care a stat la viata lui ceva ore prin cabinele de montaj. Incheietura mainii cu care loveste si umarul sunt prost realizate.
  2. Succesiunea evenimentelor, ora la care Gardianul a pus filmul pe site, cand Basescu nu putea fi avertizat, dovedesc o clara conspiratie a unei bune parti a mediei romanesti. Curios, posturi de moguli.
  3. Patriciu este un om de afaceri genial, respect afacerile pe care le-a derulat, mi-as dori sa fie prim ministru. Dar este la fel de ordinar ca si jegurile care s-au plimbat in ultima luna pe la televizor. Flegma.
  4. Basescu e jenant. Traieste doar din amintirea anului 2004, e o palida umbra a celui care stergea pe jos cu Nastase. Discursul replica a fost penibil iar panica primei intrebari legate de copilul batut a semanat perfect cu cea a lui Nastase intrebat de vanatoare. Prost pregatit. Trebuia sa vada ca vine asa ceva, a avut 24 de ore de la declaratia lui Patriciu.
  5. Acum, sunt pregatit sa pariez ca ziaristul din Prahova care a vorbit pe mess cu copilul va spune ca a fost lovit.

Concluzii? Niste jeguri. Vomit.

P.S. Aici, o explicatie pertinenta

14 Comments