Aprilie. 1 Aprilie

Ajung la redacție de dimineață. Chiaun de cap, pe jumătate adormit. Deschid calculatorul cu sictir, la gândul că începe încă o zi de lucru. Deschid un site, două, deschid ÅŸi messengerul. Nu trece în minut ÅŸi încep să se deschidă ferestre. Primul, băgătorul ÅŸef. „No, zi cu ce să te ajut”. Io am zis în gândul meu, am dat lovitura. Finanțatorul e doldora de caÅŸcaval, are Maybach în garaj, ăsta-mi dă vreo sută de mii de ieuro donație pentru căței de m-am scos, le dau numa Pedigree ÅŸi Chappi la conserva. Åži în naivitatea mea, îl întreb suav: cu cățeii? sau la ce te referi?. „Cu farsa băăăă, ce căței”. WTF???? Ce farsă???? Păi mi-ai dat mail aseară, că să-i facem o farsă Simonicăi. Mail? Cine bă, io? Åži-mi dă mailul. Drept. De pe adresa mea de gmail, către gaÅŸca veselă, Turcul, Alinuța ÅŸi restul trupei de la cucurigu. Ce `mniezău? Asară n-am beut nimic, mă jur. N-o simțit strop de alcool limbuța mea. Am fost citav ca lumina zilei.

Baieti si fete,

vreau sa-i fac maine o farsa Simonicai (nevasta-mea pt aia care nu cititi blogul). Va promit ca o sa fie mai tare ca aia cu Tarzan, o sa o si filmez cu ajutorul unui prieten. Dar am nevoie de ajutorul vostru maine dimineata! Care sunteti online pe la 9, vorbim pe messenger sau pe mail, pana atunci pun ultimele detalii la punct.Hihi!

Noapte buna, contez pe voi!

Brylu

Asta o fost mailul buclucaÅŸ. Åži reacțiile or început să curgă. X-ul ÅŸi Bruneta de-abia aÅŸteptau detalii, ba X-u o promis că se trezeÅŸte devreme, să fie la post pe dimineață. Åži când va citi asta o să înjure la mine ca la hoții de cai că i-am dat trezirea d-an pulea ÅŸi io n-am nicio farsă pregătită. Oricum, be, care ai dat mailu, ai fo tare. Io m-am distrat, de chiar de chiar. Da pentru aia tot am schimbat parola la Gmail :D.

4 Comments