Alo Brylu, aici Marriott

Da mă, nici mie nu mi-a venit să cred. Ce vă tot mirați atâta. Ce-l sună Marriott-u pe Brylu? Cristos ÅŸtie. Anyway. Număr de Bucale. Io, circumspect ca deobicei. De la Bucale n-are cine să sune de bine. Ori sunt ceva plictisitori d-ăia cu oferte, ori mă sună pentru a 10-a oară duda aia de la Vodafone care nu pricepe că nu-mi trebe telefon fix de la Vodafone!!! Când am auzit-o pe aia la telefon mi-a trecut un flash prin minte, o conversație de-a Groparului, în care o făcea mucilică pe una de la BRD. Dar suava de la celălalt capăt era moldoveancă. Iar eu, după cum ÅŸtiți, am o reală compasiune pentru moldoveni. Cât or pătimit bieții de ei, sub turci, sub tătari, sub bețivul de Åžtefan, oioioioioio. Să le-o mai dau ÅŸi io la gioale? (pfiii, ce-o să mă împulăie Mortyse acuuuuuu). Whatever. Åži drăguța moldoveancă începe să mă descoasă.

Ea: Bună ziua, domnul Brylynski? Din partea hotelului Marriott vă sun.

Io: (Marriott? Io? Cristos… când m-am îmbetat la BucureÅŸti ultima oară? Pfiu, la Iron Maiden. Giz, stadionul era chiar lângă hotel. M-or fi filmat când m-am piÅŸat p-acolo?) Da, spuneți repede, sunt ocupat.

Ea: Vă deranjez în legătură cu o ofertă unică. Hotelul Marriott doreÅŸte să vă ofere un membership într-un club select. Beneficiați de discount-uri la camere ÅŸi la cele cinci restaurante din hotel.

Io: Tanti, eÅŸti sigură că ai nimerit unde trebe? Eu sunt Brylynski de la Sibiu ÅŸi n-am bani de Marriott. N-am călcat vreodată pe acolo, nici n-o să calc. âi scump ca dracu. Åži când mă duc la BucureÅŸti, stau la preteni. N-am stat în viața mea la hotel pe weekenduri. Ultima dată am stat la hotel la Neptun, acu vreo 6 ani.

Ea: Aha, deci banii ar fi motivul pentru care nu vă interesează oferta noastra?

Io: Da

Ea: Atunci poate treceți vreodată pe la noi să beți o cafea (că de atât ai bani, mă sărăntocule)

Io: No way, Delilah 

P.S.: Pisi vine pe la Sibiu. AÅŸa m-o zis. Da io n-am nicio treaba, da Simi?

21 Comments