#prinSibiulmeu mort inainte sa se nasca

sbDin pacate, uneori nu iti poti alege oamenii cu care lucrezi. Pentru care lucrezi, ca sa fim mai exacti. Proiectul #prinorasulmeu nu imi apartine ci doar m-am oferit sa il sprijin. Asta pana m-am trezit ca, in fapt, lucram de unul singur. Si ca eram singurul pe care il interesa. Si aici nu ma refer la bloggerii sibieni care au fost extrem de receptivi si de saritori chiar daca nu sunt A-listeri. Toata stima pentru ei.

#prinSibiulmeu trebuia sa inceapa astazi, ca o continuare la evenimentele din Bucuresti, Arad, Cluj si Timisoara. 12 bloggeri din tara urmau sa vina sa vada minunatiile ascunse ale Sibiului prezentate de unul dintre putinii sibieni care cunosc istoria fiecarei pietre din orasul asta, Razvan Pop. As vrea sa spun acum ce s-a intamplat cu adevarat in spatele nereusitei acestui proiect de care m-am indragostit la prima vedere dar care mi-a produs cea mai mare dezamagire din acest an dar inca astept. Scuze, explicatii, un minim de … Inca astept.

Si pentru ca niciodata nu mi-am incalcat o promisiune, multumesc pentru sprijin doamnei Maria Musca, patronul hotelului Levoslav, restaurantului Hermania, companiei Transeuropa, restaurantului Big Mama, Smartgifts.ro, conducerii muzeului Astra, biroului de turism din cadrul Primariei Sibiu si domnului Marcel Andrei, presedintele Asociatiei crescatorilor de ovine. Si le cer scuze pentru ca i-am facut sa creada in fantasmagoriile debitate fara niciun fundament. Iar mie sa-mi intre bine in cap, niciodata sa nu ai incredere intr-un om cu care nu ai baut cel putin o bere.

19 Comments