Maine, targ de haine in Atrium Cafe

37463_115137688532740_100001095272487_93619_2348720_nPregăteÅŸte-te pentru o toamnă ÅŸic ÅŸi vino în acest week-end la târgul The big iSHOES! Alege-ți cele mai frumoase haine de autor, cei mai cool pantofi ÅŸi cele mai funky genți ÅŸi bijuterii la The big iSHOES.
Te aÅŸteptăm la Atrium Classic Cafe, în Piața Mică din Sibiu, sâmbătă ÅŸi duminică, 28 – 29 august, între 10.00 ÅŸi 20.00. Intrarea este liberă!
Probează ÅŸi cumpără creațiile unicat de la Da Capo, dar ÅŸi pe cele ale unor designeri străini aduse de Tuxedoconfessions, tricourile ÅŸi poÅŸetele Motzilov, pantofii Lust of Creation ÅŸi Minelli Boutique, hainele vintage de la Vintage Boutique ÅŸi inelele Izabellei Petruț. O apariție specială la The big iSHOES vor fi cele trei proaspăt absolvente ale Universității de Artă ÅŸi Design de la Cluj. Renata Rakossy, Maria Hera ÅŸi Raluca Popa îÅŸi vor expune pentru prima dată creațiile în cadrul târgului de la Atrium Classic Cafe, The big iSHOES încercând astfel să încurajeze ÅŸi să promoveze designerii români aflați la început de drum.
După ce ți-ai împrospătat garderoba, poți să te relaxezi cu una dintre cărțile despre modă ÅŸi design vestimentar propuse de Tuxedoconfessions ÅŸi, bineînțeles, cu The big iSHOES – cocktail-ul creat special pentru acest eveniment de Atrium Classic Cafe. ân zona de bar te aÅŸteaptă ÅŸi Food Corner-ul unde poți degusta preparatele bucătăriei Atrium, dar ÅŸi o mulțime de tarte delicioase cu fructe.
ân Colțul de Artă, pictorița Adina Tudor îÅŸi va expune tablourile ÅŸi va face o demonstrație de pictură în creion ÅŸi acuarelă.
Târgul The big iSHOES, organizat de Tuxedoconfessions, se desfăÅŸoară în spiritul miÅŸcării slowretail, care încurajează oamenii să înlocuiască shopping-ul la mall cu relatia directă client-designer/creator. Slowretail este o miÅŸcare născută din protestul față de uniformizare ÅŸi lipsă a valorilor. Slowretail este cultura individualității, a lucrurilor de calitate, unice, care inspiră.