Eleven. Sau 11even

Deși nu par și probabil puțini ar spune asta despre mine, sunt un timid. Reușesc destul de bine să o ascund în spatele unei exuberanțe de multe ori fabricată cu mari eforturi. Am momente în care emoțiile mă copleșesc, în care simt fluturași prin stomac și în care trebuie să îmi adun toată puterea de concentrare pentru a fabrica exuberanța asta de care sunt chiar îndrăgostit. Am un stol întreg de fluturași în stomac. Și încep să bată din aripi la unison de fiecare dată când mă gândesc că voi fi unul dintre speakerii de la 11even. E prima dată când fac asta, sunt aproape complet lipsit de experiență și n-am nici cea mai mică idee despre ce urmează să vorbesc. Și probabil n-o să am până cronometrul va începe să îmi numere cele 11 minute. Iar atunci, ce-o fi!

Primul gând a fost: ce caut eu acolo? Toma Coconea, Andreea Roșca, Teodor Tulpan – oameni care au reușit imposibilul sau sunt la un pas să ajungă acolo. Și eu. Ce mă recomandă pe mine într-o companie atât de selectă? âncă n-am un răspuns la această întrebare și, la fel, probabil îl voi avea când cronometrul se va opri după cele 11 minute. E cursa mea de rezistență și n-o mai pot trișa cu RedBull cum am făcut la bac :P. Știu că o să o scot la capăt, dar știu că o să slăbesc două kilograme și o să albesc și mai puternic.

Evenimentele 11even se desfasoara simultan in 11 orase si sunt spatiul in care personalitati din diverse domenii precum si oameni valorosi dar fara expunere speciala transmit experiente, intamplari, esecuri, principii care au contribuit decisiv la evolutia lor si la starea lor actuala.
Scopul evenimentelor 11even este de a arata prin discursuri de 11 minute exemple si povesti de succes ale unor oameni din comunitate, de la copii sau studenti extraordinari, pana la sportvi, medici, antreprenori, teologi, cercetatori sau alte personalitati marcante.
Experimentand interactiunea cu 11 vorbitori in fiecare oras care va gazdui un eveniment 11even, vom pleca de la un astfel de eveniment mai increzatori in fortele noastre, constienti ca in calatoria spre succes, esecul este parte integranta si fireasca a vietii.

Acestea fiind spuse, puteți să urmăriți încă de pe acum pagina de Facebook și hashtagul #11even pe Twitter. Pe site găsiți toate informațiile despre speakeri și ambasadorii evenimentului. Și vizitați ambasadorii sibieni, Adela și Tudor. Că au scris mai bine și mai explicit decât mine, care sunt în ringul de MMA cu fluturașii mei.