Castiga un bilet la concertul TAXI

A fost Direcția 5. Au fost și doi norocoși cititori ai Crocodilului care au văzut concertul și sper că s-au simțit bine. Dăm foaia, trecem mai departe. Miercurea viitoare, adică pe 2 martie, în Vintage Pub vor concerta cei de la TAXI. Personal, mult mai pe gustul meu decât Direcția 5, prin urmare o să merg cu și mai mult drag. Și că deja e tradiție, să facem și un concurs, zic. Regulile sunt aceleași. Lăsați un comentariu la acest articol cu o adresă de mail validă. Marți seara, adică în 1 martie, la ora 22, comentariile se închid iar Cătă va face din nou tragerea la sorți. Miercuri de dimineață verificați mailul ca să aflați dacă ați câștigat iar miercuri pe sară faceți loc de o bere sau un cocktail, că sigur o să ne distrăm. Biletul este valabil pentru o singură persoană. Mai jos, detalii despre concert. Băftoc la toată lumea. P.S. Eu iau de bune toate comentariile. Adică înscriu în concurs toți comentatorii. Dacă nu vreți să participați la concurs dar să comentați, așa, să vă aflați în treabă, ziceți că nu vreți. Să nu luați locul vreunuia care chiar vrea să vină la concert :))

Dacă de Valentine`s Day a fost Direcția 5, imediat după Dragobete, Vintage Pub aduce o nouă surpriză. Taxi vine la Sibiu pentru un concert extraordinar în Vintage Pub, concert de promovare a noului album al trupei intitulat „Două cuvinte”. Ca o avanpremieră la lansarea acestui album, trupa Taxi a scos un videoclip de senzație, regizat de cunoscuta realizatoare TV Teo Trandafir. Clipul piesei ce poartă numele albumului a făcut rapid înconjurul României pe internet. ân primele ore de la lansare, clipul adunase deja peste un milion de vizualizări pe youtube iar până în acest moment a sărit bine de cifra de 2.5 milioane de vizualizări. Ce îl face atât de special? ân clip apar nu mai puțin de 26 de bărbați celebri ai României. De la Dan Bittman la Robert Turcescu, de la Cheloo de la Paraziții la vedeta TV Cabral, cu toții și-au dat mâna pentru a fi vedetele unui clip inedit pentru peisajul muzical românesc. Pe scena din Vintage Pub, miercuri, 2 martie, veți avea ocazia să vedeți cu ochii voștri dacă îi este sau nu greu solistului Dan Teodorescu să rostească cele două cuvinte: te iu….

Concertul trupei Taxi începe la ora 21. Prețul unui bilet este de 35 de lei. Biletele pot fi cumpărate de la Supporter Sports Pub & Grill, pe bulevardul Victoriei sau în fiecare seară, în Vintage Pub precum și la intrare, în ziua concertului. Evenimentul este susținut de Carlsberg, Hotelul Golden Tulip Ana Tower și Magic FM. Vintage Pub este situat la intersecția străzilor Zaharia Boiu și Av. Ilie Măcelaru.

33 Comments