Urcaţi-l pe cruce

Cei patru apostoli au fost trei, Luca ÅŸi… Michael.

Site-ul rusesc Life.ru a anunțat ieri că la Vatican ar fi avut loc dezbateri aprinse în privința canonizării lui Michael Jackson.

Se pregătesc Michael Jordan, Cosmina Păsărin ÅŸi Terente. Iertați-mi blasfemia. Pe undeva îmi pare ÅŸi mie rău după Jacko-Wacko. Nu pot să neg valoarea prezenței lui în muzica din toate timpurile. Nici măcar locul lui pe podium. Am rezervele mele față de caracterul său, de stilul lui de viață ÅŸi de felul său de a fi. Dar de muzichia lui nu comentez. Ce e al lui, e al lui. Ok, pricep ÅŸi isteria din jurul morții. DeÅŸi n-am mai auzit de el de vreo 10 ani mai nimic în afară de procese, faliment, căcaturi, pe scurt. Dar, ce minuni a săvârÅŸit sfântul Michael ca să ajungă între Petru ÅŸi Pavel. Că, dacă nu m-a lăsat de tot memoria, Biserica Catolică poate sanctifica persoane doar dacă sunt atestate de comisia lor de purtători de tichie minuni săvârÅŸite de acea persoană. Ori minunea, în cazul lui Jacko-Wacko e, maxim, albumul Thriller. Draguț, dar nu-i de pictat în uleiuri pe cupola Sixtinei.
Nu ÅŸtiu, aÅŸa am uneori un filing că sunt înconjurat numai de nebuni care n-au simțul realității. Sau oi fi io dus cu pluta.

4 Comments