Suntem mult prea indiferenti

Știre ce-a făcut rapid înconjurul televiziunilor naționale și internaționale. O mână de bitangi a bătut un bătrân pe o stradă din Mediaș.

1. Am văzut știrea la televizor, pe Realitatea sau RTV. Nu mai știu pe care pentru că îmi e greu să fac diferența :P. Imaginile în momentul lovirii erau blurate. Pe net văd că nu-s. Pe net nu sunt imagini violente sau ce? Cititorii de internet au stomac mai tare? De aia ar trebui sa existe o reglementare unitară. Fie adaptat TV-ul la net, fie invers. Că e de căcat.

2. Tudor are dreptate pe undeva. Că știrile de la televizor sunt lăbăreli din ce în ce mai mari. Și din ce în ce mai neimportante. Ä‚sta e cel mai important eveniment din țară?

3. Cea mai importantă întrebare. ân partea dreaptă a imaginii sunt doi bărbați, în floarea vârstei din câte îmi dau eu seama. Care amândoi stau și se uită cum bătrânelul e bătut de puțoii ăștia. La fel, trec o grămadă de mașini, toți șoferii văd ce se întâmplă, niciunul nu se oprește. Nu e ca și cum bătrânul e bătut de niște ninja umflați cu pompa în sală, de care să zicem că ți-ar fi frică și ai sta deoparte, ci de niște bitangi pe care îi împrăștii cu o palmă bine țintită. Și totuși, nimeni nu le umflă mucii. Toți stau și se uită. ân centrul unui municipiu. Foto

Mi-e tot mai silă.

3 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *