Solicit public inchiderea Televiziunii Romane

Ca bloaga cica e o chestie publica. D-aia solicit public. De-ar da Domnu sa fiu eu ala care pune lantul pe usa de intrare a TVR-ului.
Am o gramada de prieteni care lucreaza in Televiziunea Romana. Sunt profesionisti, foarte buni in ceea ce fac, dar munca lor este permanent acoperita de incompetenti, pe principiul cu o floare…
Motivele sunt nenumarate. In primul rand, aberanta taxa pe care o plateste tot prostul de roman desi TVR-ul este a 7-a televiziune din Romania ca audienta. Sub ACASA, fir-as al dracului. Nici macar nu e unul dintre primele trei posturi de televiziune. Prin urmare, isi bat joc de banii investiti de noi in aceasta televiziune.
In al doilea rand, TVR-ul suge gras din bugetul de publicitate privat. Adica se infrupta si din subventii si din felia publicitatii nationale. Ca sa grohaie toti porcii care chiolhanesc cu diurne gigant din banii acestei televiziuni. Din banii televiziunii poporului, traiasca-i neamu lu Diaconescu.
In al treilea rand, managementul programelor TVR este penibil. De la filme pana la emisiunile de orice fel. TVR-ul a creat intreg scandalul dezbaterii din turul I al alegerilor. De ce? Pentru ca managerul TVR este PENIBIL.
In al patrulea rand, ca sa ia o televiziune comerciala meciurile din Champions League. Mi-au stricat toata hazna cu care ma uitam la meciuri. Imi e dor de transmisiunile de la ProTV. M-am saturat de comentatorii penibili ai televiziunii romane. De rezumatele in care spun scorul inainte sa inceapa imaginile. Idiotilor.
In al cincelea rand, motivul dracilor mei din acest moment, ca microfonisti de genul comentatorilor meciului Cluj – Sibiu la baschet sa dispara o data si pentru totdeauna din peisajul media al Romaniei. Groaznic de prost pregatiti, agramati, fara cea mai mica notiune de limba straina, in conditiile in care avem gramada de jucatori straini in campionat si PARTINITORI. Cretinilor de la TVR2, sau Cluj, nu stiu exact de unde provin, sa le dea careva cu un manual in cap. Nu conteaza ca e cel de gramatica, de jurnalistica, de bun simt sau de engleza. Orice carte e binevenita pe ceafa penibililor care au comentat meciul. Cum poti sa comentezi un meci la care se uita o tara intreaga, nu cu audienta gigant dar orisicat, in maniera ei si noi? Care noi ba cretinilor? A jucat CSU Sibiu cu selectionata Televiziunii Romane? Noi nu exista in jurnalistica. Exista clujeni si sibieni, U si CSU, americanii si romanii, ziceti-le cum vreti. Dar nu ei si noi. Retardatilor.
P.S. Pe ala il cheama ROBERTSON nu EMERSON. Nici sa cititi pe foaie nu stiti?

4 Comments