Am gasit cu cine votez

Fratele meu roacker, nu te cunosc. N-am auzit de tine până în ceastă dimineață. Nu cunosc programul tău electoral. Nici ceea ce ți-ai propus să faci. Având în vedere că reprezinți Partidul Verde, mă gândesc că ceva ecologizare and shit. Prin urmare, sper că roÅŸiile cu care ai aruncat în clădirea Guvernului erau d-astea ecologice, inimă de bou cum creÅŸte numa în România ÅŸi nu ceva roÅŸii importate de pe la turci sau polonezi sau drac ÅŸtie ce popoare mai exportă legume către România. Sincer, nu mi-o prea plăcut duma cu îmi dau foc. Cred că lumea s-a prins că eÅŸti cam dilimache de la faza cu roÅŸiile, nu e cazul să ne oripilezi pe toți ÅŸi să ne întorci stomacurile pe dos. Până la urmă, bine gândită varianta cu pancarta. Elegant, place la mine.
Apoi, te susțin numa de dragul muii pe care ai tras-o TVR-ului. Åži îți dau perfectă dreptate. Mai dă-i în aia mamii lor, că sunt televiziune publică nu feudă de partid. Åži chiar dacă nu o să scoți decât 0.2% la alegeri, ÅŸi ăia 0.2% plătesc căcatul ăla de taxă radio ÅŸi TV, prin urmare să se bucure dracu ÅŸi ei o dată de cea mai stupidă investiție în stat inventată de stat. Mai stupidă decât impozitul pe care îl plăteÅŸti la sănătate dar tot timpul tre să vii cu medicamente de acasă.
Fratele meu pletos. O să îți fuți banii, nervii ÅŸi răbdarea încercând să navighezi într-o coajă de nucă prin mocirla politichiei româneÅŸti. O să îți împroÅŸti barca cu căcat, o să îți simți fierea în gât când o să vezi sictirul cu care eÅŸti tratat. Ai citit comentariul ăla cu ăsta trebuia să moară la revoluție? Tu pentru țara asta de retardați vrei să candidezi? Dacă programul tău electoral e fabricat în jurul unei bombe atomice ÅŸi ceva KatiuÅŸe, că poate scapă vreunul, fratele meu pletos, ai votul meu.

4 Comments