Despre oameni si melci. La Sibiu

Unii dintre voi, vreo 2000 și ceva din câți am numărat eu cu ochiometrul proprietate personală, deja l-ați văzut, pentru că Tudor Giurgiu l-a adus la TIFF-ul de la Sibiu, în iunie. Mulți dintre voi încă nu ați apucat să îl vedeți, sau, poate, vreți să îl revedeți.

De mâine, timp de o săptămână, ultimul film al lui Tudor Giurgiu, Despre oameni și melci, rulează la Promenada Mall, la intrarea spre magazinul Altex. Cu mâna pe inimă vă spun că n-am văzut filmul, nu în sensul în care urmărești un film. Am prins ceva secvențe între o alergătură între intrările în spațiul amenajat pentru proiecție în Piața Mare și un nou transport de pături pentru sibienii nițel mai friguroși. Dar n-am apucat, propriu-zis să îl văd, așa că intenționez de musai să mă pun și eu ca cinefilul de rând pe un scaun și să mă ridic două ceasuri mai târziu, mulțumit că am văzut un film. Căci e un film de văzut. Nu doar pentru campania de promovare de-a dreptul inedită pentru cinematografia românească, ci pentru că e un film al dracului de bun. Citiți aici 10 motive extrem de întemeiate (în special motivul nr. 5) și sunt convins că o să mai găsiți cel puțin alte 10 după ce o să vedeți filmul.

Proiecțiile în 14, 15 și 16 au loc de la orele 16, 18 și 20 iar între 17 și 20 septembrie de la orele 18 și 20. Melci, domne, melci!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *