Top 3 – marile gunoaie ale Romaniei

Dacă ar fi să facem un top al celor mai sinistre figuri din ultimii 24 de ani, adică de când România se vrea o țară democratică, topul meu personal ar arăta așa: Ion Iliescu, Miron Cozma, Gigi Becali. Trei oameni care dacă acum ar mirosi panseluțele de la rădăcină nu m-ar deranja deloc. Primul dintre ei se îndreaptă vertiginos spre o cavernă rece. Al doilea dispare încet de pe radar dar nu de tot. Și e păcat. Pe al treilea sper să îl țină gândul bun și să rămână pe vecie în Dubai. Să își cumpere tot emiratul, două echipe de fotbal și 20 de bodyguarzi dar să nu se mai întoarcă niciodată. Că e un cancer care distruge tot ce atinge.

Omul a primit o condamnare de trei ani cu suspendare pentru sechestrare și un alt cearceaf de infracțiuni. Unii i-au luat apărarea. Alții s-au uitat la televizor în perioada aia și au văzut cum bodyguarzii lui au produs o urmărire ca în filme, amenințări cu arma și o ploaie de lovituri mafiote. Urmează alte două procese pentru gibon. Barem unul, măcar unul dacă s-ar termina cu încarcerare aș fi cel mai fericit om. Chit că o să o ducă boierește, măcar din închisoare nu mai poate da interviuri și nu mai poate contamina poporul ăsta.

Reușita lui Becali în viață este că a învățat o generație întreagă de tineri că se poate reuși în viață și fiind hoț, borfaș, lipsit de respect față de lege, față de semeni, față de orice în afară de propria persoană. E omul care îl are pe Dumnezeu pe buze și Satana în suflet. L-aș vrea mort, fără nicio remușcare.

Si tu crezi ca donatiile alea le-a facut de sensibil ce e? Sau ca sa ajute pe cineva? Le-a facut exact cum a cumparat DD Oltchimul. Ca sa apara la televizor pozand in salvatorul natiunii, sa castige capital electoral si sa ajunga in Comisia Juridica. Pula ala, ultimul gunoi din tara asta e in COMISIA JURIDICA! Parlamentar condamnat definitiv, cu dosar penal, la nici doua saptamani de la raportul MCV. Iti dai seama cat rau a facut tarii asteia in momentul asta? Ce argumente mai ai sa combati Comisia Europeana? Niciunul. Cel mai mare bine care ni l-ar putea face ar fi sa ramana dracului in Dubai, sa dea bani la sinistratii de acolo. Tot un comentariu pe subiect.

Gigi, fă-ne un bine. Crapă sau rămâi în Dubai. Works for me…

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *