Sa interactionam cu cititorii

Domnul Ukul, în curând aici de față, citește blogul acesta de ceva vreme, comentează pe el de prin martie anul acesta. Domnul Ukul, în curând aici de față, este un expert al comentariilor off-topic. N-aș putea să spun despre dânsul nici că este troll nici că este hater. Este un fel de nicicum. De-a lungul carierei sale de comentator a lăsat cam 10 comentarii aici pe blog. Permiteți-mi să citez:

se mai uită și la om – la un post despre cât de bine funcționează Androidul

voi nu aveți o meserie, de vă ocupați cu lăbăreli deastea? – la un post despre festivalul Huet.Urban. Unul dintre cele mai faine festivaluri din Sibiu, btw

azi maine apare si pozitia de paharnic oficial, tzucalar oficial si mai stiu eu ce tampenie oficiala. Cand nu “se exista” o ocupatie se inventeaza una. Daca-i faci si pe altii sa creada ca e necesara, acei altii isi merita soarta. – la un post despre Turul Ciclist al Sibiului care căuta bloggeri pentru acoperirea evenimentului în online

apoi.. tu atata poti..ce sa ceri.. – la un post-editorial

da ce’, tu ai vreo competenta in jurnalism ? – la un post despre aplicațiile media de iPhone

După care, distinsul cititor lasă următorul comentariu trebuie ca esti un homeless fara ocupatie sa asisti la toate aceste manifestari si mai ales sa-ti dai cu parerea despre ele. – la un post editorial apărut în ultimul număr din Turnul Sfatului.

Pas cu pas. Când nu sar calul, eu nu moderez comentariile. Cred că e normal ca restul cititorilor întregi la cap să poată cunoaște și pleava. Pe acest principiu i-am permis comentariile. Deși n-au absolut nimic de a face cu articolul, nicio legătură, nu aduc niciun fel de plus, sunt doar niște jigniri voalate. Că no, atât îl duce debla. Cu ultimul comentariu și-a luat însă spam. A mai avut o tentativă de comentariu: asa brylache, sterge mesajele in care nu esti pupat in cur, după care, ofticat că și-a luat ignore, s-a mutat pe pagina ziarului.

brylu comunistul, sterge mesajele de pe blogul personal, atunci cand nu este pupat in***ca vai cat de destept este el…. mare caracter si bot imblanit asta!

Daca nu-s de acord cu ideile tale te simti jignit? Ai putea zice ca daca nu-mi place sa nu citesc..dar tocmai de-aia ai pus rubrica de comentarii, sa comentam, nu?

El consideră că prin toooate comentariile lăsate pe blog și-a exprimat dezacordul față de ideile mele. Și că mă simt jignit. Amice, măcar de-ai fi în stare să jignești. Èši-ai luat spam pentru inutilitatea comentariilor tale. Pentru că ești o non-valoare și nu vreau să mă înhăitez cu tine nici măcar online. ân niciun fel. Pentru că doar ai impresia că ești inteligent, în fapt, tu fiind foarte, foarte, foarte prost. Dar pentru că țin la tine, la fel ca la fiecare cititor al blogului, îți dau ocazia să te aberezi, la acest post, cât vrea mușchiul tău. Promit că îți răspund, după care, când ți-a ajuns, ne despărțim pe vecie. Tu revii la onanismele tale computerizate și eu la treaba mea. Că am treabă, chiar dacă ție ți se pare că n-aș avea. Ok? Foto

16 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *