Toata lumea in cor: Cristi Gog, Cristi Gog…

Pentru cine nu știe (nu există cineva să nu știe dar no, așa e frumos să începi articolul) deseară are loc a treia semifinală live la Românii au Talent. Prima a fost foarte faină, a doua a fost faină, a treia o să fie excepțională. Și asta dintr-un singur motiv, pe numele său din buletin Cristian Gog.

Io v-am mai spus cât de mare fan sunt al găștii online formată în Cloj, tot un fel de oraș de suflet de-al meu. Nu cred să existe gașcă mai unită decât cea de acolo iar entuziasmul lor e de-a dreptul molipsitor. Și dacă nu mi-ar fi plăcut numărul lui Cristi Gog m-aș fi lăsat convins să îl susțin doar din acest entuziasm. Nu e cazul, pentru că ceea ce face mentalistul nostru din această poveste este de-a dreptul senzațional. E genul acela de act de divertisment la care te gândești zile în șir după ce îl vezi. Iar dintre toți concurenții pe care i-am văzut vreodată la Românii au Talent, Gog și-a creat, involuntar, cel mai bun brand. Omul care îndoaie linguri. De fiecare dată când bag lingura în supă îmi amintesc de el. Și pariez că nu sunt singurul.

Dar. Dacă iubesc ceva cât de aproape de nebunie se poate, eh, iubesc oamenii modești și de bun simț. Dintr-o simplă apariție la un show de talente Cristi Gog a devenit o vedetă cum majoritatea dintre noi n-o să fim vreodată. Cum omisesem, nici acu nu-mi dau seama cum, să îl urmăresc pe Twitter i-am dat  follow după care a urmat un schimb de DM-uri atât de joviale și de, nu știu cum să le spun… creatoare de stare de bine, de m-am îndrăgostit și mai tare de el. Așa o impresie faină mi-a făcut. Știi cum e, degeaba îți spun 20 de oameni de al 21-lea că e băiat de treabă, că îl placi numai după ce o simți pe pielea ta. Am simțit-o din câteva mesaje și acum stau să mă gândesc… oare nu m-a twittermentalizat omul ăsta? Cum de m-a silit metalicește să cheltui io de la gura copilașilor niște euroi deseară ca să îl votez la RAT? Ce se întâmplă aici, oameni buni?

Poza e furată de la unul din clujenii de care vă spuneam mai sus. Nu știu cine a făcut originalul, știu că toți și l-au pus pe Facebook, eu l-am furat de la tvdecei. Făinoșagi, clujenii ăștia.

One Comment