Mobilizareeeee

retezat 2 by you.Deci, gaÅŸca veselă. Vreau mobilizare exemplară din partea tuturor. O dată ÅŸi bine, demonstrăm că suntem uniți ÅŸi lucrăm pentru un scop comun, roger that?

Fundația 7 New Wonders alege cele ÅŸapte minuni naturale ale lumii. Lista este enorm de lungă. Locuri frumoase, extraordinare ÅŸi superbe se întrec pentru un loc în cele ÅŸapte cele mai frumoase minuni naturale. Singura minune naturală a României înscrisă în cursă e Retezatul. Parcul Național Retezat. Aveam 10 ani când am fost prima dată în Retezat. Am învățat să iubesc muntele datorită Retezatului. Am trăit cele mai frumoase experiențe ale vieții pe stâncile din Retezat ÅŸi pe malul lacurilor glaciare din cei mai frumoÅŸi munți care i-am văzut vreodată. Am învățat să respect natura ÅŸi să iubesc animalele pe costiÅŸele acestui minunat masiv. Am dus cât de mulți prieteni am putut în Retezat ÅŸi n-a fost unul care să plece dezamăgit. Mă trec fiori de fiecare dată când în văd în zare. âi caut cu privirea de fiecare dată când merg spre Deva. Uneori îi văd, când e cer senin, alteori sunt ascunÅŸi după o pâclă. Dar sunt întotdeauna acolo. 

Evenimentul Zilei a scris astăzi un reportaj nemaipomenit despre Retezat. Ciprian Iancu povesteÅŸte în amănunt de ce Retezatul este considerat o minune naturală a lumii ÅŸi de ce merită un loc în acest top. Lacurile glaciare, flora, cu gențiane, rododendron ÅŸi flori de colț, fauna, cu capre negre, marmote ÅŸi acvile. Un rezumat pe scurt al frumuseților pe care numai în Retezat le găseÅŸti adunate la un loc. 

Procedura este simplă. Intrați pe siteul New 7 Wonders. Selectați Retezatul pe primul loc. Apoi trebuie să votați celelalte ÅŸase minuni. Trebuie să confirmați votul printr-un link ce va fi trimis pe email. Retezatul merită să facă parte din minunile lumii pentru că este una dintre ele.

19 Comments