Cum cheltui 2.5 miliarde?

Păi. ân primul rând îți pui capul la contribuție. âți trebuie o idee. Costuri minime, profit maxim. Desigur, nu îți iei singur partea. Dai ÅŸi la alții, că trebuie să te ai bine cu toți. Åži, apoi, prin instituțiile de stat sunt multe buzunare prin care bate vântul. Propui ÅŸi primeÅŸti 250 de mii de lei pentru niÅŸte broÅŸuri cu Sibiul. Ministerul Turismului marcă banul.

Domnilor, Sibiul are nevoie de pliante. Să facem tot posibilul să îi ajutăm. Åžtiu, vi se pare că suma este exagerată. Ei bine, nu este. Sibiul e un județ mare, are nevoie de multe pagini.

CaÅŸcavalul ajunge la Sibiu. NiÅŸte mânuțe abile îl împart. NiÅŸte buzunare uită mirosul vântului ÅŸi îl simt pe cel al banilor. Åži, uite aÅŸa, Autoritatea Județeană pentru Turism tipăreÅŸte o căruță de broÅŸuri. ântreaga afacere a costat 2.5 miliarde de lei vechi. Ma întreb pe ce au cheltuit banii din moment ce o parte din fotografiile folosite sunt pur ÅŸi simplu furate. ân cel mai nesimțit mod posibil. N-au dat un telefon, un mail, o scrisoare, o telegramă, nici măcar un porumbel călător. Au pus mâna pe poze ÅŸi le-au băgat în broÅŸură. Fotografiile cu pricina au făcut parte din expoziția organizată anul trecut de Sibiu Standard, în holul Primăriei, moment în care noi am oferit DVD-uri cu toate fotografiile participanților la expoziție. DeÅŸi nu îmi aduc aminte foarte clar, se poate să fi fost prin preajmă ÅŸi oameni de la AJT.

Poate ar trebui să le reamintesc faptul că acel DVD a fost oferit drept cadou, nu ca să folosească ei fotografiile cum ÅŸi unde îi taie pe ei capul. Fotografiile sunt făcute de Silvana ÅŸi într-adevăr merită să facă parte din orice broÅŸură a Sibiului. Sunt excelente. Dar nu în modul acesta, furate fără măcar o întrebare. Să vă fie ruÅŸine!

P.S. Am pus watermark-uri, de data asta, că poate îÅŸi fură poza cu propria lor broÅŸură.

poze brodsura by you.2 a mea by you.1 a mea copy by you.

5 Comments