Vineri incepe Transilvania Tattoo Expo

tatuaj realizat de JamesDacă încă nu v-ați făcut program pe weekend, puneți Sibiul pe harta deplasărilor. Nu de alta, dar începe în sfârÅŸit spectacolul. AÅŸa de adormit de-a lungul anului, Sibiul se trezeÅŸte de cum dă iarba ÅŸi soarele o țâră mai puternic. Åži când se trezeÅŸte, apăi să te ții. Vineri încep două festivaluri senzaționale, Festivalul Internațional de Teatru ÅŸi, my favourite, Transilvania Tattoo Expo. Adică tatuaje, rock ÅŸi valuri de bere. Iar dacă v-a trecut prin cap să vă desenați ceva pe piele dar n-ați avut inspirație/tupeu, acu e momentul. Ia vedeți cine tatuează.

  • James este cel mai reprezentativ produs al ÅŸcolii de tatuaj din Ungaria, de unde provin unii dintre cei mai celebri tatuatori din lume. Specializat pe stilul realistic, el este unul dintre puținii din lume care au capacitatea să transpună pe piele orice fel de imagine, de la fotografia unei persoane până la scene complexe cu multe personaje sau peisaje subacvatice care par ca prind viață folosindu-se de anatomia ÅŸi miÅŸcarea corpului.
  • Takami aduce din Å¢ara Soarelui Răsare cultura samurailor prin îmbinarea armonioasă a elementelor ÅŸi tehnicilor tradiționale vechi de mii de ani cu temele moderne. A fost premiat la unele dintre cele mai prestigioase festivaluri, cum ar fi cele de la Londra ÅŸi Milano, unde participă doar artiÅŸti de elită.
  • Ovidiu este unul dintre cei mai valoroÅŸi artiÅŸti sibieni. E în căutarea unui loc pe scena celor mari ÅŸi se străduie să creeze în România o comunitate de artiÅŸti care să reprezinte țara cu succes la festivalurile din lume. A adus României 7 premii internaționale iar următorul său proiect este lansarea primei reviste de gen din România.
  • Mike Skiver este o legendă vie, un Elvis Presley al tatuatorilor. A fost prezent la primele convenții din SUA ÅŸi mai apoi la mai toate evenimentele din Europa. Este unul dintre puținii care a trăit întreaga istorie a acestei arte. Mike este o adevărată enciclopedie a tot ceea ce înseamnă tatuaj. A deschis în State un muzeu de maÅŸini de tatuat.

Ediția din acest an a Transilvania Tattoo Expo aduce o nouă premieră. Un grup de elevi ai Liceului de Artă din Sibiu vor participa într-un proiect de art fusion, împreună cu body-paint-eri pentru crearea unei lucrări nemaivăzute în România, o surpriză pentru vizitatorii sibieni. Festivalul începe în 28 mai iar accesul se face pe bază de bilet. Prețul biletului pentru o zi este de 15 lei iar al unui abonament pe 3 zile este de 30 de lei. Pentru sibieni este o ocazie unică de a îÅŸi imprima pe piele desene realizate de unii dintre cei mai valoroÅŸi artiÅŸti din lume la prețuri mult mai mici decât cele obiÅŸnuite. Deci, ÅŸi ieftin ÅŸi de calitate. BaÅŸca faptul că bem sigur ÅŸi o bere acolo :D.
P.S. ân poză e un tatuaj făcut de James. Deci vedeți ce poate face omul.

9 Comments