Monitorul se întoarce la Radu Micu

Emi a renunțat la acțiunile care le deținea în Compania de Media SA ÅŸi le-a cedat înapoi persoanelor de la care le-a cumpărat. Monitorul de Sibiu este, astfel, din nou în proprietatea lui Radu Micu, prin firma Consult Asig SRL.

Actionarii si managerii care au preluat cele patru ziare si-au exprimat intentia ferma de pastrare a structurii editoriale actuale si de continuare a activitatii, considerand ca au capacitatea de a parcurge cu bine perioada de criza economica si de a asigura un viitor profitabil activitatii.

Arbo va continua să vândă reclamă prin intermediul celor patru ziare editate de Compania de Media, Monitorul de Sibiu, de Alba, de Cluj ÅŸi de MediaÅŸ. Prin urmare, planul EMI de a controla publicitatea centrală prin presa locală a cam dat chix în contextul crizei economice. Să vedem cum va merge de acum încolo pentru că situația nu e deloc roză. Cotidianul a fost forțat să reducă numărul de pagini la 8. La fel ÅŸi Sibiu Standard, nu că ar exista un termen de comparație între cele două ziare ca tiraj, buget, redacție, etc.

One Comment