Cine-ma vrea la film?

Măi uameni ce trăiți sub cerul rar înstelat al Sibiului, dacă îi ceva din cale afară de nașpa în orașul ăsta păi cinematografele sunt. Decât lipsa lor, vreau să zic. De la bietul Pacea, ce și-a dat ultima suflare sub gheara capitalistă a mall-ului în care nu intră nici dracu, Sibiul n-a avut vreun cinematograf mai de doamne ajută. Eșecul răsunător al 3D-ului din mall nici n-a interesat pe nimeni. Nici n-avea de ce pentru un cinematograf de trei locuri și un suport de popcorn. Așa că Cinemateca TIFF e cam aur în orașul ăsta.

Proiectul rulează în paralel la Cluj și la Sibiu. De Cluj nu zicem nimic, că ăia se lăfăie în cinematografe. La Sibiu vor rula filme, în fiecare joi, o săptămână la Librăria Humanitas de pe Bălcescu, cealaltă joi la Teatrul Gong. Și tot așa. La teatrul Gong, până la sfârșitul lui martie veți putea vedea așa:

joi, 2.02, h 20.00 Our grand despair (2011, Turcia)
joi, 16.02, h 20.00 Legaturi bolnavicioase (2006, Romania)
joi, 1.03, h 20.00 Happy, Happy (2011, Norvegia)
joi, 15.03, h 20.00 Katalin Varga (2009, Romania- Ungaria – Marea Britanie)
joi, 29.03, h 20.00, Balada triste de trompeta (2011, Spania – Franta)

Dacă vă zgârciți la cei 5 lei cât costă biletul hai să facem așa. âmi spuneți mie ce film v-ar plăcea să vedeți la Cinemateca TIFF Sibiu. Dacă nu îl știu, îl caut pe cinemagia sau pe imdb. Dacă mi se pare fain și îmi trezește și cea mai mică dorință să îl văd, te-ai făcut de o invitație de două persoane la fiecare dintre aceste proiecții. ân total, pentru fiecare proiecție, voi desemna câte doi câștigători, adică patru bilete la film.

O să fac update la acest articol, în fiecare miercuri dinaintea proiecției, în care voi anunța cei doi câștigători. Băftoc și inspirație în dorințe.

One Comment