Nici numaratul nu mai e ce a fost…

„Mitingul pentru libertate” organizat joi după-amiază în București, pe tronsonul Piața Arcului de Triumf-Strada Monetăriei, a reunit un număr aproximativ de 23.000 de manifestanți – extras dintr-un comunicat PNL venit de dimineață.

Hotnews – 7000 de manifestanți. Crin Antonescu – 15000 de manifestanți. Evenimentul Zilei – 8000 de manifestanți. Gândul – peste 7000 de manifestanți. România Liberă – peste 7000 de manifestanți. Chiar și făcând o medie între optimismul lui Crin și ceea ce relatează ziarele (cu siguranță, toate băsiste) ajungem pe-undeva pe la 10 mii de participanți. Adică un minus de 13 mii de persoane. ân toate comparațiile cu revoluția din 1989 concluzia a fost una: numărul dă rezultatul. 5-10 mii de oameni sunt o minoritate prea mică, dacă îmi permiteți, ca să poată produce din stradă o schimbare. N-avem destui? Las că-i facem din pix. Penibil.

Câteva texte: Tapalagă despre demisia lui Boc. Bătălia pentru putere din USL (dacă cineva mai avea dubii că pe ăștia i-ar interesa de țară și popor). Un reportaj tare fain scris de un ziarist captiv între jandarmi și huligani. Foto