La Cluj se incheie anul

Cu zbucium și cu tumult fu anul acesta. Dar nu fu rău. Nu fu rău deloc, doar obositor. Iar anul viitor se anunță și mai fain, cu câteva întâmplări mult mai spectaculoase decât cele trăite anul ăsta. Iar orice plan trebuie făcut, ardelenește. Adică din timp. Prin urmare, weekendul acesta iau drumul Feleacului să mă văd cu niște oameni pentru care încă n-am găsit epitetele potrivite, oameni care știu că mișcă orice din loc. Fie munți, fie sticla de pălincă, fie ș-un porc. Ce trebe ca să iasă #treabatreabă. Adică #ceidoialcărornumenulputemrosticanenapadescamintirisihohotederas, TvDeceii și Andreiul căruia nu îi pot face surpriza de a-i aduce un tartar de păstrăv de la Hermania pentru că am primit asigurări că are șanse mici să se țină într-o mașină cu căldura pornită, între Sibiu și Cluj. Și n-aș vrea să-l am alături bolind în weekendul ce va urma, pe care cei trei l-au pregătit cu maximă atenție, într-un mic colț de rai din țărișoara asta.

Prin urmare, punem țara la cale pentru anul viitor în weekendul ăsta, la WWWParty, eveniment susținut de Cabana Moților, prin magazinul de bunătăți “cămara de la munte“. Sponsori: Siemens, Lumea lumânărilor, Ursus, Domeniile Sâmburești și Aqua Carpatica.

Mirobolantul afiș făcut de Oana, pe care trebe musai să o cinstesc pentru că e una dintre puținele mari doamne în viață. Cluj, șase, că vin!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *