Artmania in alb si negru

In ciuda serii de ieri, raman la parerea ca Artmania trebuie sa schimbe ceva cat de curand posibil pentru a fi festivalul care poate sa fie.
AC DC, Rammstein, Metallica, Slayer, Megadeth, Maiden, ba chiar si Aerosmith. Competitie greu de dus cand te lupti cu asemenea headlineri. Mai ales cu Sirenia si Swallow the Sun. Iar roacherii sunt orice numai bogati nu. Iar bugetele s-au dus pe numele importante. Vineri am foat si trist si nervos. La primul concert al zilei de abia daca erau 100 de oameni in fata scenei. La Kamelot au inceput sa mai vina ceva, dar atunci m-am enervat si am plecat. Recunoac ca nu am ascultat Kamelot si nu stiu exact cum ar fi trebuit sa sune, dar pot sa presupun ca solistul ar fi trebuit sa se auda. Si nu s-a auzit. Asara, in schimb, parca alta mancare de peste. Dark Tranquility chiar nice, peste asteptarile mele si, surprinzator, chiar peste Serj Tankian. Un metal briciul mosului. Serj, placut, dar sub vremurile System of a Down. Si prea multa politica. Fuck, yeah!
Concluzie: desi sambata a fost chiar ok si a fost destul de multa lume, raman tot la concluzia mea. Decat 6 trupe de finlandezi de mana a doua, mai bine unii, dar buni.
Revin cu poze maine ca astazi sunt la Cluj sa ii vad pe aia unii da buni

2 Comments