Retarzi

Åžtiți părerea mea despre profilul utilizatorului de internet. ân afară de oamenii pe care îi cunosc, cu care am purtat măcar o discuție virtuală via messenger sau comentarii, restul de 99% (mai rămâne un 1% de oameni citavi) sunt niÅŸte retardați. Nu zic nu, ÅŸi produsele oferite cu atâta generozitate de internet ÅŸi de presă le vin ca o mânuÅŸă, de-alde Libertatea sau OTV. Dar, oricum, se presupune că de aia ne-a dat Dumnezeu creier, ca să îl folosim ÅŸi să fim în stare să selectăm informațiile care ne sunt utile.

Anonimatul asigurat de internet a creat o nouă eră a dezvoltării personale. Inadaptați social, frustrați, mâțe blânde, au găsit în net mediul în care se pot desfăÅŸura după cum au văzut ei în filme. Sunt revoluționari, miserupiÅŸti, atoateÅŸtiutori. O sumă de genii care funcționează doar cu tastatură qwerty ÅŸi ecran de 17. Aia e viața lor. E singura explicație pe care pot să o găsesc. âÅŸi dau cu părerea despre orice, sunt experți în orice, toate ideile sunt de căcat, ale lor sunt bune, doar că sunt inexistente. Sunt oamenii aceia care îÅŸi bagă pula în tot, dar nu vin cu altă idee, ca să contrabalanseze. Nici măcar nu încearcă să creeze pe ideea dată. Nu. âÅŸi bagă pula, pentru că ei sunt deÅŸtepți.

Ideea lui Tudor cu cravata comercială mi s-a părut excelentă. Nu neapărat ca finalitate, că nimeni nu se gândea că Tudor va deveni milionar peste noapte. Nici că va avea un imens succes. Dar era o idee inedită, neconvențională, nouă, proaspătă. Ceva deosebit într-o publicitate dominată de anunțuri tip S.C. vă oferă… Pentru asta, muie câtă încape. Toți retarzii s-au apucat să facă P mare ÅŸi glume idioate fără niciun argument. Doar pentru că sunt anonimi. Åži ne minunăm cum dracu de țara asta e în căcat până în gât. Păi uitați-vă cine o populează!

16 Comments