Copilul și pasiunea

Eu l-am cunoscut în vremea când purta numele de scneă dheo. Un copil eminamente senzațional. Datorită lui, proiectul adopțiilor în Sibiu n-a rămas un cvasianonim blog pe blogspot ci a devenit un instrument superutil prin intermediul căruia am găsit căsuțe pentru nenumărați câini și pisici.

Asta a fost acum câțiva ani. Astăzi aflu că Ovidiu Dărămuș are 20 de ani. Mă gândesc că îl știu de vreo 5, adică… come on! Repet insistent faza cu 20 de ani pentru că, până la vârsta asta, Ovidiu a apucat să ajungă voluntar într-un loc de care puțini au auzit.

Am avut privilegiul sa vizitez timp de două săptămâni satul Gafumbegeti din regiunea Cibitoke în cursul verii trecute și pot spune că a fost una din cele mai interesante experiențe din viața mea.
A fi voluntar într-o misiune umanitară într-un sat uitat de lume la granița dintre Congo, Rwanda și Burundi e cu adevărat o provocare. O provocare pe care am acceptat-o cu curaj și dăruire.

Deseară, la ora 20, în Tea Spot Cafe, Ovidiu povestește tuturor despre aventurile sale în Africa, într-un nou episod al proiectului Călător în lume. Și, poate, vă spune și care e viitoarea sa destinație ca voluntar. N-o să vă vină să credeți.

One Comment