Nesimtire curata

Ieri n-am zis nimic, că doar au fost atâția care au bătut toba ÅŸi obrazul. Ba, Arhi pune pe blog ÅŸi emisiunea, ca să vadă tăt poporul o asemenea nemernicie.
Nu că n-am fi obiÅŸnuiți. Poate vă mai aduceți aminte, poate nu, dar aceiaÅŸi anteniÅŸti, unde sunt amploaiați printre altele maimucele Gâdea, Stan, Badea ÅŸi alți pulifrici au comis-o big time punând pe post o poză a Mihaelei Rădulescu trucată de Zoso cu un mesaj mai mult decât licențios. Pe care retarzii au luat-o de bună. Megascandal încheiat cu emisiunea suspendată.
Ieri au comis-o din nou. De data aceasta grav. Parcă la faza cu Rădulescu m-a pălit ÅŸi-un zâmbet. O laie, de ce mint, că am râs de m-am căcat pe mine. Dar de data asta idioți e un compliment pentru angajații Antenei 1. Le-a murit un coleg. Un om cu care au lucrat ani de zile. Iar în jegul emisiunea comemorativă închipuită de ei au printat o poză furată de pe un blog sub care au aprins o lumânare. Poză în care nici măcar nu era el, colegul lor, ci un prieten de-al său.
N-am zis nimic, aÅŸteptând niÅŸte scuze cât se poate de oficiale. Față de familia lui Mile, față de Groparu ÅŸi, pula mea, față de ei înÅŸiÅŸi. Să vină retardul ăla de realizator ÅŸi să zică popor, sunt un bou, iertare. Familia CărpeniÅŸan, scuzați-mă, sunt un cretin. Dar ei nici mâc. Stau ca porcul în cucuruz, nu au nici măcar minima responsabilitate de a-ÅŸi asuma greÅŸeala.
Gafa cu Mihaela Rădulescu a dus la închiderea emisiunii. După gafa asta, Antena ar trebui să bage grila de revizie. Măcar un an de zile.

One Comment