La Bulevard, birjar

O cocea de ceva vreme Adi. Lăsa să scape tot câte o frântură de informație, cât să te aducă la starea aia între pus pe jar și aproape nervos „da zi bă o dată ce vrei să faci”. N-a zis. S-a oprit de fiecare dată când era aproape, aproape să destăinuie marele secret iar când l-a dezvăluit, a făcut-o cu ștaif.

A contrazis tot ceea ce credeam noi că va face. N-a făcut o carte de rețete, n-a făcut un ghid culinar, a făcut o revistă. Revista Bulevard s`appele, deocamdată e foarte cert că apare online, din moment ce s-a lansat site-ul, doh! și pare-se că va apărea și pe print. Dacă printul va semăna cu site-ul, atunci RB pleacă din start cu un mare, mare plus la capitolul design. Citiți, lecturați virtual faceți-vă o părere. Am citit 4 sau 5 articole aseară. Editorial, revista zbârnâie. Mai departe e nevoie de un pic de șansă, o doză de noroc, un strop de consecvență și cred că pariul cu presa poate fi câștigat. Mai ales când pui problema așa

Oamenii buni și frumoși spun povești bune și frumoase. Poate că știu și povești din celălalt fel, dar au ales să le spună altora despre bine, despre frumos, despre simplu și despre normal, despre sofisticare fără accente stridente și despre etichetă, despre savoare și aromă, despre ce-i bine și despre ce s-ar putea îndrepta, într-un fel care să nu transforme povestea într-o experiență obositoare, ci s-o lase să facă doar ce-ar trebui să facă o poveste bună: să educe cu blândețe, să ofere înțelepciune ușor de înțeles, să dea speranță.

Ce m-a dat însă pe mine pe spate e această frumușică domnișoară ce scrie în propria-i rubrică, Glorification. Citiți. Nu vă uitați înainte la poză căci are tendința să vă cucerească din prima. Lecturați și apoi priviți. Copilul ăsta are șapte ani. Vorba editorilor, ea e expertul revistei în copilărie. Este absolut și definitiv delicioasă și promit să o urmăresc cu foarte, foarte, foarte mare atenție. Că într-o zi o să ne ia locul. Da, la toți!

Baftă Adi, Gloria și Bulevard. Să fie într-un ceas bun.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *