In umbra Feeric Fashion Days

Cumva, între toate evenimentele cu bum, trosc, zbeng ce mi-au picat în portofoliu anul acesta, gen Red Bull Romaniacs, Huet.Urban, TIFF, s-a strecurat și un eveniment denumit generic Futzi-Schmutzi, Feeric Fashion Days. Da. N-aș fi crezut că un îngălat ca mine care n-a stat în viața lui mai mult de 10 minute într-un magazin va ajunge să lucreze la un eveniment de fashion. Și uite, că s-a întâmplat minunea.

Nu stau să vă povestesc experiența cu Feericul. Vă spun doar că a fost tare, tare, tare mișto iar aici puteți citi rezumate, scrise tot cu mânuța mea, dacă vreți să vedeți exact desfășurarea de forțe (limbaj de gsp) a festivalului.

De când am început să lucrez pentru festival am insistat și am ținut morțiș ca Feeric Fashion Days să aibă bloggeri oficiali. Evident că planurile nu au decurs pe cât de smooth anticipam și că le-am schimbat de 100 de ori. Dar, din momentul în care am bătut și ultimul cui în planurile cu pricina, mi-am dorit să fac două chestii.

1

2

Fetele sunt niște incredibile, pe cuvânt de cercetaș. Prin urmare, un big big thank you merge către Tița, Raluxa, Claudia, Alexandra, Anca, Denisa și jumătatea mea feminină: Zăineasca. Și către Sebi, care mi-a stricat constant citate gen: „frumoasele online-ului”, „minunatele bloggerițe” cu prezența lui în piele și ținte din cap până în picioare :D.

Iar acilea șa, în Sibiu, pe lângă Mitichi, ăl de n-a zis niciodată nu indiferent de ideile ce mi-au venit, o la fel de mare mulțumire către Buonavista Banqueting, care ne-a grijit ca pe niște prunci și către Hilton – The Spa, acolo unde fetele au fost prințese și băieții regi. Cel puțin pentru o zi. Mulțumescu-vă tare!

One Comment