2-1, zar de fugă

Tănaseeee, Tănaseeee, ce goooool a marcat Tănaseeeeeeee, spectacol la Klagenfurt, doamnelor ÅŸi domnilor… Bă Mironică, ce dreaq… li s-o stricat tabela? Di ce bă? Păi ui că arată 1-1. Scoate moÅŸule capul din ecran ÅŸi gineÅŸte pe teren. Că ne-or egalat desculții.
Tu-ți Pițurcă ÅŸi barbutul lu Zevedeu, hida mă băieți, că se poate. Raț îi dă un picior în gură lu TamaÅŸ, într-o palidă tentativă de a lovi mintea, trrrrring, 2-1. Bănel trage în Marica, Contra trage în CociÅŸ. Da-n duÅŸmănie, nu aÅŸa.
Comentariul Simonei: suntem pe ei, uite ce bine jucăm. Noi ar trebui să jucăm numa ultimele 10 minute din meci. Pentru noi să înceapă meciul din minutul 80.
Minutul 91:40. Ei au 2-1, noi ne grăbim să degajăm, să aruncăm mingea în față. Perspectiva ca Feroe să treacă deasupra noastră în clasament provoacă un ÅŸiroi de transpirație rece. Pe spinarea suporterilor, că pe jucători îi chiÅŸcă-n pix.
A, ÅŸi să ne batem banana un pic ÅŸi de Max Nicu. Mai dă-l în plua mea de neamț. Ce, vrea să joace pentru Germania? Dă-l în kkt. Bagă-l Piți ultimele 7 minute. AÅŸa, împinge-l cu capul în mocirlă. Fă-l de-al nostru. A, el ar vrea să joace? Se vede din două atingeri că e trei clase peste toți cioflingarii pe care i-ai selecționat? Las, că are timp să se dea pe brazdă. Auzi explicație de cretin, da, tot din gura barbutistului. Max Nicu nu s-a integrat în echipă pentru că e timid ÅŸi nu înjură în teren ca restul colegilor săi. Da bă Piți, să fii normal într-o lume de cretini pe care încă o conduci e echivalentul unei ratări personale. Zi de mamă bă, că de nu te bag în teren. ânjură-l pe Bănel. Acu, ori dacă nu te încălzeÅŸti încă vreo trei meciuri. Zi mă, în pzda mătii de neamț.

Titlul e din GSP. Åži spune tot.

9 Comments