Marketing 24/7

Conferința Marketing 24/7 va avea loc la Sibiu în 2 și 3 iunie, la Hotel Ibis, și-l va avea ca invitat special pe Marius Ghenea, unul dintre cei mai de succes antreprenori din România, Marketing 24/7 se află la ediția a IV-a, se desfășoară sub îndemnul TehnoSocializează-ți Afacerea! și este dedicat antreprenorilor, managerilor ÅŸi directorilor de marketing, specialiÅŸtilor din industria comunicării online, furnizorilor ÅŸi ofertanților de produse ÅŸi servicii pentru afaceri. Sesiunile de discuții vor începe în fiecare zi la ora 9.
Evenimentul își propune să producă o schimbare majoră în ceea ce înseamnă înțelegerea marketingului și rolul tehnologiei, dar și al mulțimilor în dezvoltarea afacerii. Mult timp s-a făcut confuzie între marketing și promovare, ca și componentă a mixului de marketing. Brandul nu mai aparține corporațiilor sau IMM-urilor. Brandul este creat și aparține consumatorilor, care se pot grupa în comunități cu sau fără voia deținătorului mărcii. Marca legală și brandul virtual sunt două elemente distincte care dau valoare afacerii, dacă sunt bine gestionate și constant susținute. Marketing 24/7 este promisiunea unei experiențe inedite cu oameni, cunoaștere, contacte, produse, senzații, sentimente și investiție în dezvoltare personală și antreprenorială. Peste 20 de speakeri vor susține prezentări și discursuri, în cadrul celor 4 conferințe și 8 workshop-uri ale forumului
Prima zi este dedicată marketingului antreprenorial. Printre speakeri se găsesc oameni care au dezvoltat afaceri de zeci de milioane de euro și antreprenori de succes . ân ziua a doua, dedicată comunicării de brand în era relațiilor sociale online, vei întâlni specialiști de la agenții de comunicare și brand și practicieni: Adrian Mironescu (idegrafo), Alexandra Crăciun (Okian), Titus Căpîlnean, Adrian Răulea, Alexandra Dumitru (Venture Connect) și Cristian Ignat (2Parale). Un tablou cu toți vorbitorii și detalii despre ei găsești pe site-ul www.marketing247.ro
Participând la Marketing 24/7 vei afla cum poți obține co-finanțare de 75%, până 10.000 de euro nerambursabili pentru proiectele de consultanță în marketing. Despre aceste lucruri va vorbi Daniela Marin, director al Programului Național BAS / BERD România. La finalul primei zile, evenimentul propune o sesiune de degustare de vinuri de la Prince Știrbey alături de bunătățile de la Kazza, o sesiune de speed networking plus una de autografe oferită de autorul Marius Ghenea, pe marginea cărții „Antreprenoriat – drumul de la idei către oportunități și succes în afaceri”.

Mai multe detalii despre Marketing 24/7 și despre înscrieri se pot afla accesând www.marketing247.ro. Să îi ținem pumnii lui Ciprian Stăvar.