#schiem – tabara de schi pentru bloggeri

E drept ca proiectul se coace de un an de zile. Atunci l-a pălit pe Toma ideea dar no, noi ne mișcăm mai încet, ca ardelenii. Ne-a luat un an, dar cred că am pus totul la cale după cum se cuvine.

ântre 22 și 27 ianuarie, 10 bloggeri din țară vin la Arena Platoș pentru o tabără de schi din care vor pleca spre schiuri înapoi spre casă :D. Până la București, Timișoara sau Alba Iulia. N-ar trebui să le fie foarte greu. Perioada nu e lungă, ba, e puțin cam scurtă, iar din cauza asta vor trebui să studieze intensiv plutitul pe zăpadă. 5 zile în clăpari, la temperaturi cu minus, ușor nu va fi. Dar va fi tare, tare frumos. Din toate colțurile țării vin la Păltiniș Cristian Manafu, Alexandru Tunaru, Adrian Ciubotaru, Andrei Dobra, Elena Cîrîc, Oltea Zambori, Răzvan Baciu, Andrei Zdetovețchi și alți doi bloggeri ce vor fi aleși în urma unui concurs.

Cele două locuri sunt oferite de Staropramen – Spiritul orașului Praga iar la concurs puteți participa citind cu atenție indicațiile trasate de Toma. Știu că pare complicat, poate trebuie să vă luați liber, poate vă e teamă să vă urcați pe schiuri, învingeți orice probleme și faceți pasul. Pentru că vă așteaptă cinci zile de vis.

Perla Păltinișului e cea mai frumoasă pensiune din stațiune. De departe fără rival. O să vă placă de numa numa.

Buonavista sunt vechii mei parteneri la mai toate acțiunile organizate prin Sibiu, niște oameni de nota 10. Și care gătesc delicios. O să vă placă.

Iar despre ce-o să găsiți la Arena… eh well, cred că sunt două-trei stațiuni de schi din România pe care nu le-am vizitat. Or fi unele cu pârtii mai lungi, cu pârtii mai late, dar ca atmosferă, nicio stațiune din țară nu se compară cu Arena Platoș. Iar asta e principala calitate a complexului, că te face să te simți bine. Iar pentru începători e perfecțiunea întruchipată.

Pe lângă cei trei parteneri locali întregul proiect e susținut cu trup și suflet de o seamă de companii ce merită tot respectul pentru implicarea în asemenea acțiuni,  Sony,  Vodafone,  Michelin,  Staropramen și Ford.

Iar de încheiere, câteva articole scrise de un amator pentru amatori. Ce să alegi: schi sau snowboard? Cum ne alegem schiurile? și Cum reglezi legăturile la schiuri? trei articole care prind bine pentru oricine plănuiește să se apuce de sporturile de iarnă. Azi e 11 ianuarie. AMR 11 zile 😀

6 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *