O zi incredibilă

Am bătut ÅŸi cele mai optimiste pronosticuri. DeÅŸi am spus că o să dăm toți câinii care îi vom aduce, n-am crezut nici sfert din câte spuneam. Vroiam să fiu doar optimist, să nu pornim la drum cu gândul că iar vom avea o zi tristă, în care ne-am zbătut pentru bieții căței fără niciun rezultat. Dimpotrivă, am avut un succes enorm ÅŸi, deÅŸi nu-mi stă în fire, cu asta chiar vreau să ne laud. Andreea, Otilia, Ema, Anca, Simo, Raluca, Daniela, Liviu, Alin, Silvana ÅŸi nu în ultimul rând Sebi, care ne-a făcut intrarea la târgul de Crăciun, toți ne-am zbătut să le facem ÅŸi cățeilor sărbătorile mai fericite. Åži am reuÅŸit de ÅŸi noi încă ne mirăm. 11 căței ÅŸi 2 pisicuțe au stăpâni după seara de sâmbătă. N-am simțit frig, n-am simțit foame ÅŸi aÅŸ mai fi stat încă multe ceasuri, cu ultimii trei cățeluÅŸi la care, din păcate, n-am reuÅŸit să le găsim stăpân. Dar vine ÅŸi rândul lor, sunt convins de asta. Duminică de la ora 18 ÅŸi în 20 decembrie de la ora 16 mergem din nou în Piața Mare cu cățeii. Veniți să îi vedeți, să îi mângâiați, să vedeți cât de afectuoÅŸi sunt. Dragii mei iubiți.

Mda. Dolofana din imagine (mă refer la câine) era cât pe ce să devină cea de-a patra muiere din familia Brylynski. E în brațe la prima muiere a familiei, dacă vă întrebați cine e puÅŸtoaica din imagine. E Simonoasa mea cea dragă.

 

Silvana ÅŸi „iubiiiiiire miccăăăăăăăăăă”

 

 

Nicolle de la Antena 1, cea mai mare susținătoare a campaniei noastre. A venit la Târg, a făcut lobby pentru căței ÅŸi a ÅŸi luat unul acasă. Mulțumiiiiiiim!

 

Păi da, trebuie să fie sănătoÅŸi tun. La nevoie facem ÅŸi pe doftorul. O injecție mică nu strică. Sper că nu v-am chinuit copilasilor!

 

De ea îmi pare cel mai rău. E cel mai lipicios câine care l-am ținut în brațe vreodată. Åži a fost atâââââât de aproape să fie adoptată. Dacă nu erau prea mulți în maÅŸină nenii din BucureÅŸti, acum era la ea la curte. Promit că mă dau peste cap ÅŸi până la urmă tot îi găsesc stăpân.

 

Mai multe poze aici

6 Comments