Update: castigatorii – Vreti sa vedeti Don Quijote?

Miercuri se deschide noua stagiune la Teatrul de Balet din Sibiu. Cu un spectacol excelent, vă spun sincer, că am tras cu ochii la repetiții și e de-a dreptul spectaculos. Un oraș precum Sibiul trebuia să aibă și un teatru de balet performant și, încet, încet, ajungem și acolo. Don Quijote o să vă placă, pariez pe ce vreți voi. Amu. Luând în considerare laudele de mai sus, nu v-ar plăcea vouă să vedeți spectacolul de pe un loc călduț în sala Casei de Cultură a Sindicatelor? Că putem rezolva. Am într-un plic, în fața mea, două invitații de două persoane la spectacolele din 7 și din 8, adică miercuri și joi.
Vi le ofer cu cel mai mare drag dacă lăsați un comentariu, cu o adresă de mail funcțională și pe care să o verificați, iar în comentariu scrieți musai și când vreți să mergeți la spectacol, în 7 sau în 8? Dacă vor fi mai multe comentarii, tragem la sorți fiecare zi în parte. Poftiți!

Update: Castigatorii sunt Alex (comentariul 5) – pentru invitatia din 7 noiembrie si Alexandra (comentariul 3) pentru cea din 8 noiembrie. Comentariul pus de una dintre cele doua Alexandre ca raspuns la cel al lui Catalin nu l-am luat in considerare. Felicitatiunile mele, invitatiile va asteapta in Piata Mica, nr. 30, et. I, la sediul ziarului Turnul Sfatului.

6 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *