CSU Sibiu. Si atat

Baschetul este singurul sport pe care nu l-am părăsit niciodată. âmi place tare mult și tenisul, sunt de-a dreptul îndrăgostit de schi, dar baschetul e alături de mine de 18 ani și va fi până o să mă lase și ultimul tendon. Iar prima și singura mea iubire este CSU Sibiu. Cum Deva n-avea echipă de baschet, primul meci într-o sală l-am văzut la Sibiu. M-am mutat aici la fix ca să prind cel de-al doilea titlu al lui CSU. Și de atunci în fiecare an sunt în sală. Aceeași sală unde am bătut recordul mondial de cel mai lung meci de baschet din lume.

ân stil de compunere, vreau să vă zic: astăzi am întors o nouă filă din dragostea mea pentru echipa asta. âmpreună cu Dragoș și Sebi (noi fiind Compania de Media – Sibiu Media Center) ne vom ocupa de partea de comunicare pentru CSU Sibiu cel puțin în acest retur de campionat. Și dacă ne facem treaba bine iar toată lumea va fi mulțumită de noi, cu siguranță, și în continuare.

Așa că: pe site-ul oficial al echipei, www.csusibiu.ro, o să încercăm să venim cu cât de multe informații se poate. Despre echipă, despre evenimentele baschetbalistice ce se desfășoară în Sibiu, despre tot ce ar putea interesa un pasionat de baschet.

Am lansat pagina de Facebook (până mai spre seară va avea și un username) și contul de Twitter @CSUSibiu.

Nu e primul cont de comunicare pe care îl administrăm dar vă spun cu mâna pe inimă că așa emoții n-am mai avut de când am dat bacul (din sport). Èšineți-ne pumnii nouă dar mai mult echipei.

2 Comments