Youtuburi

Sincer, n-am fost niciodată foarte interesat de manageriatul canalului de youtube pe care prestez. Dar cum acum mă plictisesc pentru că nu-mi vine nicio idee de editorial, zic să mai văd ce se petrece pe canal, ce thumbupuri mai dau cochii, d-astea. Inclusiv inboxul. Ia ce mesaj găsesc:

Buna ziua! Ma numesc Bla Blabla, sunt reporter Kanal D si as dori sa pot sa iau legatura cu dvs. Numarul de telefon la care ma puteti contacta este 07blablabla.

Sunt convins că știu de ce mă căutau turcii. După ce Tibike a ajuns la Răi da buni probabil că mulți alți l-ar fi dorit carne de tun pe la emisiuni. Poate la Noră pentru mamă, mai știi? Donșoara de mai sus evident că n-a primit și nu va primi vreun răspuns, darămite apel la telefon. De ce? Când ID-ul tău e tâmpițica nu te aștepta să te iau în serios.

Și am mai găsit una de crăpat creierul proprietate personală de cel mai apropiat perete:

Frate sincer in scoli ar trebuii scoasa jumatate de materie de matematica si sa bage un semestru o disciplina care sa explice viata de strada, saracie, sa vada toti copii de bani gata care au milioane zilnic la scoala pentru mancare(cheltuiala) cum era inainte, distractia era distractie chiar si cu un pet de bere si un casetofon nu cu cantareti live la onomastice ca acum

E vreunul care crede că autorul acestei fraze a prins „cum era înainte”? Come on. Un alt țânțar cu trompă cu pretenție de nas. Dă-o dracu matematică.