Rock on, bro

IMG_8424Probabil era ostenit după atâta hălăduit pe munți, aÅŸa că n-o să-l cert prea tare pe domnu fotograf Matiu. Mai ales că mi-a dat mai multe poze decât am cumpărat cu ursuleți Haribo.
AÅŸe că să vă povestesc cum fu Inferno-ul de sâmbătă. Fain tare ÅŸi nu exageresc. Pe la 10, când am ajuns ÅŸi noi, întârziații, la telecabină deja se rarefiaseră raiderii. Erau deja sus la Lac ÅŸi aÅŸteptau numai semnalul de plecare. Jos, noi ÅŸi cei veniți pentru beute. „Nouă ne place white powder, frateee”. Åži nu, nu cred că se referea la zăpadă. Sus, o altă lume. Dacă la cascadă era ceață, înnorat, la lac era un soare cum n-am mai văzut demult. Zăpadă de peste un metru, totul alb ÅŸi înghețat. Instant mi-am pus ocheții pe nănău că altfel nu mai găseam drumul spre cabană. Nici n-am apucat să beau bine Ciuc-ul cu pricina că s-a ÅŸi dat strigarea. Åži atunci a început distracția.
Cum nu ne-am dus acolo la balet, ne-am apucat să căutăm un loc bun pentru poze. La vale, relativ simplu. Ba chiar amuzant când intrai în zăpadă până la brâu. I-am pozat pe raidărÅŸi din 100 de poziții. Ne-au umplut de zăpadă de am ÅŸters obiectivul de vreo 10 ori până au trecut toți. Åži a urmat distracția. Telecabina, cam la 100 de metri distanță de noi. Cascada, la vreo 4 kilometri în spate. Åži dăi ÅŸi urcă. Dacă n-aÅŸ fi intrat la fiecare pas până la brâu în zăpadă mai că nu m-aÅŸ fi gândit să o iau pe jos spre cascadă. Dar am crezut că aia o să fie ultima sută de metri din viața mea. Crecă am făcut o juma de oră deÅŸi parcă atingeam telecabina cu mâna. Åži numa înjuram la Sebi care m-a pus să îmi las schiurile acasa ca să „nu stea singur :((„. Åži aÅŸa fain m-aÅŸ fi coborât io până la cascadă în loc să urc suta aia de metri. ân telecabină înapoi m-am răzgândit din nou când am văzut pe ce hăuri schiau raidării. Tulai Silvie ÅŸi puterea sovietică. âmi venea mie să închid ochii, deÅŸi eram la distanța de siguranță, darămite lor. Åži iaca, că au ajuns jos rock and ready. Inclusiv cei doi kinderi din cursă, unul de 9 ÅŸi unul de 11 ani. Åži jos, dă-i cu beri ÅŸi Redbull până am uitat de febră musculară, de oboseală, de toate cele. Vin imadat ÅŸi cu poze cu schiorii.

Tags:
2 Comments